Med sin soul-fyllda stämma är Mathew V tillbaka för att ge oss gåshud återigen. Artisten släpper i och med singeln Healing sin fjärde singel från EP:n som vi nu får anta är precis runt hörnet. 

KMR Studios

”Om jag bara kunde ta med mig en låt från hela min katalog, skulle det vara Healing. Jag har arbetat med den här låten de senaste åren och ständigt förändrat texten. Den har haft några olika titlar och teman, men när den äntligen landade här visste jag att det var rätt. Jag arbetade med den här låten med min goda vän och fantastiska artist Luca Fogale som hjälpte till att göra den här låten exakt som jag hade tänkt mig. Det handlar om prövningar och prövningar som kommer med tillväxt, återhämtning och helande. Resan kanske inte är linjär, men det betyder inte att framsteg inte görs. ”

Mathew V

Healing känns intim och ärlig med sin akustisk känsla och självreflekterande text. Den får mig att föra tankarna till Sam Smith där Mathew V helt klart bär på en liknande talang att berätta historier genom text och musik. Snyggt inspelade körarrangemang gör att refrängen utmärker sig när gitarr-kompet består. I det här fallet är jag fast bestämd att mindre gör mer och den avskalade produktionen barlägger istället råa känslor och en otrolig nerv. Med lika stor röstkontroll som alltid är det Mathew som dominerar låten med sin otroliga stämma. Ni hör Healing här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.