Hanna Melander, Adam Olofsson och Viktor Söderholm utgör Vibefabriken. De träffades på en musikproduktionsutbildning i Växjö och kallade en gruppchat de hade för just Vibefabriken. Chatten förvandlades sedan till musik och nu till en grupp som släpper första singeln.

Skicka in din musik

Det blir vemodig rytmisk pop på svenska när de här släpper singeln Allmänt sunt förnuft. En låt om hur trasigt det kan kännas när sitt ex redan gått vidare efter ett breakup medan man själv ligger i en pöl av tårar. Inte roligaste känslan.

Om låten berättar gruppen för bloggen:

”Låten föddes en höstdag 2019 när Adam kom på en refräng i duschen. De komiska men ängsliga textraderna som poppade upp i Adams huvud fick honom att skratta högt men samtidigt känna lite smärta i bröstet. Adam skickade en röstmemo till Hanna, som på en gång satte sig ner vid pianot och skrev två verser till Adams refräng. Hanna skickade en ny röstmemo till Adam, som i sin tur skickade röstmemon vidare till Viktor. Viktor utövade sina proddtrollkonster och innan vi visste ordet av det hade våra idéer blivit till en fullständig låt. När låten var klar fanns det bara en sak kvar att göra – starta ett band.”

Så hälsa dessa nya pophjältar välkomna med att lyssna på deras debutsingel här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011