Den 17-åriga kanadensiskan Sophia Fracassi har alltid funnit trygghet i musiken genom livets med och motgångar. Trots sin ringa ålder måste jag säga att den här rösten andas livserfarenhet och ett emotionellt djup som få lyckas förmedla i tonåren. Med texter som speglar den samtid hon lever i är sångerskan både direkt träffande och självsäker i nya singeln Somebody. Vi får snyggt organiskt producerad indie-pop som levererar gåshud i både det lilla och stora med sina svulstiga körarrangemang och avskalade pianoslingor. 

Skicka in din musik

Med nya låten välkomnar artisten oss in i hennes värld av desperation och förtvivlan. Vi hör henne sjunga om att vilja bli hörd och tampas med den överväldigande känslan av ensamhet. Ibland kan tyvärr ens egna tankar vara den mentala buren som håller oss ifrån att släppas fria. Men trots detta tycker i alla fall jag att Sophia Fracassi släpper loss mängder av styrkande känslor i mig när jag lyssnar på Somebody. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011