1963 är en rytmisk poplåt om att kastas tillbaka till just det året när folk vågade dansa och kunde sina steg. Det blir behaglig sommarpop, med dagens moderna lite avskalade arrangemang som bland annat Ed Sheeran är så duktig på. 1963 i sig har ju alla de rätta ingredienserna som vi vill ha i en låt för att den ska kännas som en hit skulle jag säga.

Ibland drömmer jag mig bort i min morfars historier om hur de levde förr. Jag har en romantisk bild av hur de levde i nuet och dansade som om tiden stod still.

Leo Berg

Bakom 1963 hittar vi Leo Berg. En artist som är uppvuxen utanför Ullared men numera bosatt i Stockholm sedan ett år tillbaka för att utveckla sitt musikskapande på en låtskrivarutbildning där. Med det känns det som Leo redan börjar på en hög nivå med debuten och det kan nog dyka upp fler låtar av sångaren hör i bloggen har jag en liten känsla av.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.