1963 är en rytmisk poplåt om att kastas tillbaka till just det året när folk vågade dansa och kunde sina steg. Det blir behaglig sommarpop, med dagens moderna lite avskalade arrangemang som bland annat Ed Sheeran är så duktig på. 1963 i sig har ju alla de rätta ingredienserna som vi vill ha i en låt för att den ska kännas som en hit skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Ibland drömmer jag mig bort i min morfars historier om hur de levde förr. Jag har en romantisk bild av hur de levde i nuet och dansade som om tiden stod still.

Leo Berg

Bakom 1963 hittar vi Leo Berg. En artist som är uppvuxen utanför Ullared men numera bosatt i Stockholm sedan ett år tillbaka för att utveckla sitt musikskapande på en låtskrivarutbildning där. Med det känns det som Leo redan börjar på en hög nivå med debuten och det kan nog dyka upp fler låtar av sångaren hör i bloggen har jag en liten känsla av.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011