Cydney McQuillan-Grace är en artist från Brooklyn som i sitt artisteri influerats av akter som Robyn, Dua Lipa, Adele och Little Dragon. Definitivt inga dåliga namn att bli influerad av.
Nu är det dags för Cydney att debutera med singeln We got to love som du kan lyssna på här nedan.

Följ på Apple Music

Låten i sig är skriven av sångerskan tillsammans med Carolanne Busuttil och producerad av Ian Hersey. Med We got to love bjudes vi på bra elektronisk pop som mixar det där vemodiga soundet med en stark popmelodi och framförallt bra sångröst. Det blir en bra kombination som i alla fall jag kände att jag gärna hör mer av.

Musikvideon till We got to love är regisserad av Salvatore D’Alia där vi kan se artisten sjunga ut låten uppe på ett hustak i en känsla av bästa musikal-scen. Se här nedan och välkomna Cydney till popscenen med hennes debutsingel We got to love.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.