Cydney McQuillan-Grace är en artist från Brooklyn som i sitt artisteri influerats av akter som Robyn, Dua Lipa, Adele och Little Dragon. Definitivt inga dåliga namn att bli influerad av.
Nu är det dags för Cydney att debutera med singeln We got to love som du kan lyssna på här nedan.

Nordiska Favoriter

Låten i sig är skriven av sångerskan tillsammans med Carolanne Busuttil och producerad av Ian Hersey. Med We got to love bjudes vi på bra elektronisk pop som mixar det där vemodiga soundet med en stark popmelodi och framförallt bra sångröst. Det blir en bra kombination som i alla fall jag kände att jag gärna hör mer av.

Musikvideon till We got to love är regisserad av Salvatore D’Alia där vi kan se artisten sjunga ut låten uppe på ett hustak i en känsla av bästa musikal-scen. Se här nedan och välkomna Cydney till popscenen med hennes debutsingel We got to love.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.