Då var det dags för att stifta bekantskap med ännu en debutant här i bloggen.
Austin Markham är en artist på 21-år och kommer från musikstaden Nashville i USA. Han debuterar här med singeln Look at me now som är en emotionell R&B-poplåt med snygg produktion som verkligen sväller från det mer rytmiska och avskalade inledningen. För varje vers så läggs mer dynamik till arrangemanget och det blir ett riktigt skönt resultat.

Apple Music Svensk Pop

Look at me now uttrycker dissonansen mellan människors förväntningar på oss kontra vem vi egentligen är och lifter fram självförtroendet över självtvivel. Vilket gör låten upplyftande och med det lite peppande.

Låten är tagen från Austin Markhams kommande EP som heter kort och gott Me och EP:n är baserade på olika relationer som sångaren har och de samtal han haft med sin mor, terapeut, vänner och medarbetare. Du hör som sagt första resultatet av dessa tankar och samtal i här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.