Då var det dags för att stifta bekantskap med ännu en debutant här i bloggen.
Austin Markham är en artist på 21-år och kommer från musikstaden Nashville i USA. Han debuterar här med singeln Look at me now som är en emotionell R&B-poplåt med snygg produktion som verkligen sväller från det mer rytmiska och avskalade inledningen. För varje vers så läggs mer dynamik till arrangemanget och det blir ett riktigt skönt resultat.

Look at me now uttrycker dissonansen mellan människors förväntningar på oss kontra vem vi egentligen är och lifter fram självförtroendet över självtvivel. Vilket gör låten upplyftande och med det lite peppande.

Låten är tagen från Austin Markhams kommande EP som heter kort och gott Me och EP:n är baserade på olika relationer som sångaren har och de samtal han haft med sin mor, terapeut, vänner och medarbetare. Du hör som sagt första resultatet av dessa tankar och samtal i här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.