Då var det dags för att stifta bekantskap med ännu en debutant här i bloggen.
Austin Markham är en artist på 21-år och kommer från musikstaden Nashville i USA. Han debuterar här med singeln Look at me now som är en emotionell R&B-poplåt med snygg produktion som verkligen sväller från det mer rytmiska och avskalade inledningen. För varje vers så läggs mer dynamik till arrangemanget och det blir ett riktigt skönt resultat.

Nordiska Favoriter

Look at me now uttrycker dissonansen mellan människors förväntningar på oss kontra vem vi egentligen är och lifter fram självförtroendet över självtvivel. Vilket gör låten upplyftande och med det lite peppande.

Låten är tagen från Austin Markhams kommande EP som heter kort och gott Me och EP:n är baserade på olika relationer som sångaren har och de samtal han haft med sin mor, terapeut, vänner och medarbetare. Du hör som sagt första resultatet av dessa tankar och samtal i här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011