Den Ohio-baserade duon Nightshift är här aktuella med singeln Crazy. En härligt medryckande poplåt på utsidan, men som handlar om att nå den där lägsta punkten när man tvivlar på sig själv och inte riktigt är på top.

Bandet berättar för bloggen:

Vi lämnade våra hem, offrade relationer och massor av pengar för att försöka manifestera vår dröm om att vara ett framgångsrikt band, och ingenting fungerade efter ett år slipning. Vi försökte arbeta med vår nästa låt och var tvungna att sluta för att vi kände oss helt utbrända, både känslomässigt och fysiskt. De ständigt rösterna av självtvivel började krypa och säga ”kanske du inte är tillräckligt bra, kanske du bara skulle ge upp, kanske du är galen för att gå efter något så ouppnåeligt…

Efter att reflekterat lite över sin situation så kom de fram till att detta är ju det de är och att ge upp är inte riktigt en del i deras DNA. Så med det fortsatte de mot det där målet som de ändå satt upp för sig själva.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.