Den Ohio-baserade duon Nightshift är här aktuella med singeln Crazy. En härligt medryckande poplåt på utsidan, men som handlar om att nå den där lägsta punkten när man tvivlar på sig själv och inte riktigt är på top.

DOLBY ATMOS

Bandet berättar för bloggen:

Vi lämnade våra hem, offrade relationer och massor av pengar för att försöka manifestera vår dröm om att vara ett framgångsrikt band, och ingenting fungerade efter ett år slipning. Vi försökte arbeta med vår nästa låt och var tvungna att sluta för att vi kände oss helt utbrända, både känslomässigt och fysiskt. De ständigt rösterna av självtvivel började krypa och säga ”kanske du inte är tillräckligt bra, kanske du bara skulle ge upp, kanske du är galen för att gå efter något så ouppnåeligt…

Efter att reflekterat lite över sin situation så kom de fram till att detta är ju det de är och att ge upp är inte riktigt en del i deras DNA. Så med det fortsatte de mot det där målet som de ändå satt upp för sig själva.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011