Den Ohio-baserade duon Nightshift är här aktuella med singeln Crazy. En härligt medryckande poplåt på utsidan, men som handlar om att nå den där lägsta punkten när man tvivlar på sig själv och inte riktigt är på top.

Apple Music Svensk Pop

Bandet berättar för bloggen:

Vi lämnade våra hem, offrade relationer och massor av pengar för att försöka manifestera vår dröm om att vara ett framgångsrikt band, och ingenting fungerade efter ett år slipning. Vi försökte arbeta med vår nästa låt och var tvungna att sluta för att vi kände oss helt utbrända, både känslomässigt och fysiskt. De ständigt rösterna av självtvivel började krypa och säga ”kanske du inte är tillräckligt bra, kanske du bara skulle ge upp, kanske du är galen för att gå efter något så ouppnåeligt…

Efter att reflekterat lite över sin situation så kom de fram till att detta är ju det de är och att ge upp är inte riktigt en del i deras DNA. Så med det fortsatte de mot det där målet som de ändå satt upp för sig själva.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.