Uppvuxen i San Diego med kärlek till musik och olika genrer ger Brooke Williams oss sin första singel som independent artist. Låten Desperate Times är en skön mid-tempo låt som hämtar inspiration från 80-tal men också samtida elektronisk pop. Produktionen är välpolerad och det känns som den här låten är något som kan passa ett brett spektra av pop-fantaster. Texten talar om erfarenheten av att gå igenom en mer turbulent break-up och skrevs förra året. såhär säger artisten själv: 

Följ på Apple Music

”Jag skrev Desperate Times med två vänner efter att ha gått igenom ett dåligt uppbrott under pandemin förra året. Det är ett lätt koncept att relatera till och talar om att en person avslutar ett förhållande, men sedan är desperat nog att komma krypande tillbaka. ”

Låten Desperate Times den hör ni här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011