Distade trummor och en jäkla attityd är vad Tanja Jeramaz ger oss i nya singeln Boy Tears. Kanske inte så konstigt att attityd är ett genomgående tema för låten då den talar om ett ex som hade en annan tjej bakom Tanjas rygg. Exet valde sedermera att fortsätta dejta den andra tjejen tills hon också fick reda på att han varit otrogen. Hon hämnades dock med att börja dejta killens bästa kompis. Det är vad vi kallar karma. Boy Tears bär således även på ett feministiskt budskap om att tjejer i en så här situation ska hålla ihop, snarare än ställas emot varandra. Precis vad de gjorde och lämnade killen i en pöl av tårar. 

KMR Studios

Produktionen bär som sagt på distade storartade trummor, men även snygga studsande pop-syntar och ett vackert reverb som ramar in hela singeln i ett skimrande ljus. Artisten väljer även att spara på produktion för att lägg mer krut på en stor refräng, definitivt ett smart val som gör att vi får det lyft vi önskar. 

Musik är en form av terapi för Tanja Jeramaz som numera utövar sitt låtskrivande i Los Angeles. Hennes önskan är att sprida styrkande pop med ett feministiskt budskap till hela världen. Nya singeln Boy Tears är definitivt ett steg i den riktningen och ni hör den här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.