Natalie McCool fortsätter att imponera oss med sin musik. Här är sångerskan aktuell med ännu en låt från kommande albumet Memory Girl i form av singeln Take me to your leader.
Här bjuder McCool oss på en behaglig poplåt med luftig produktion med skönt synthigt arrangemang som mixats med organiska instrument samt en stark melodi.

Popmuzik Popcast

”Mycket på Memory Girl handlar om att övervinna bedrägerisyndrom i världen omkring dig och inom dig själv – och jag tror Take me to your leader är det spår som mest utforskar detta tema. Jag hade för en tanke att man skulle känna sig som en alien ett tag och just frasen Take me to your leader är en som jag aldrig riktigt hört i en låt tidigare, så först var jag osäker men det växte verkligen på mig.”

Men visst blir man sugen på hela albumet nu efter att man hört låten? Den 30:e Juli släpps det i alla fall, så håll utkik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.