Natalie McCool fortsätter att imponera oss med sin musik. Här är sångerskan aktuell med ännu en låt från kommande albumet Memory Girl i form av singeln Take me to your leader.
Här bjuder McCool oss på en behaglig poplåt med luftig produktion med skönt synthigt arrangemang som mixats med organiska instrument samt en stark melodi.

”Mycket på Memory Girl handlar om att övervinna bedrägerisyndrom i världen omkring dig och inom dig själv – och jag tror Take me to your leader är det spår som mest utforskar detta tema. Jag hade för en tanke att man skulle känna sig som en alien ett tag och just frasen Take me to your leader är en som jag aldrig riktigt hört i en låt tidigare, så först var jag osäker men det växte verkligen på mig.”

Men visst blir man sugen på hela albumet nu efter att man hört låten? Den 30:e Juli släpps det i alla fall, så håll utkik.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.