Vad som startade som en London-baserad singer/songwriter med stor fanbase på YouTube med sina covers och originallåtar. Övergick snabbt till miljontals streams som feature artist på EDM låtar däribland med Zedd på den globala singeln Funny. Men nu är äntligen Jasmine Thompson redo att ta steget ut som popartist och det är otroligt kul att se utvecklingen sångerskan gjort de senaste åren. Men denna utveckling är inget som skett spikrakt, redan som 16-åring började Jasmines karriär ta fart, men hon valde då att ta ett år från musiken för att arbeta som servitris och samla sin tankar. Något vi även kan höra i nya singeln Already there. Med perspektiv på industrin och större vetskap om sitt eget uttryck tog hon steget tillbaka in i rampljuset. Efter diverse framgångsrika låtar och många timmar i studion kan se henne blicka tillbaka på den insiktsfulla tiden inom restaurang i tillhörande video till aktuella singel. 

Favoriter Apple Music

Låten Already there romantiserar idén om två främlingar som möts i en bar vars kärlek till en början blomstrade men inser att tiden isär får dem att de växte ännu mer som människor. Något såklart blir direkt talande till tiden Jasmine hade ifrån musiken. 

Skriven och producerad av extremt stora namn markerar detta släpp första singeln från en kommande EP utan släppdatum men väntas någon gång i höst. Vad denna artist besitter är en otroligt känslosam och rörande röst som är få förunnad. Hon har förtrollat både tittare på YouTube och skivbolag sedan hon var 13 år men och nu är det alltså dags. Med tre biljoner streams i bagaget ger hon oss den emotionella Already there vars stämning och produktion passar artistens röst perfekt. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.