Ilan Rubin är känd för många som trummisen under Nine Inch Nails olika turnéer och även i Angels & Airwaves, samt att han jobbat med bland annat Beck och M83. Han har även ett musikprojekt som han kallar för The New Regime, men nu är det faktiskt dags för Rubin att släppa sin första låt under eget namn i form av singeln Talk talk talk.

Här bjuder den amerikanske artisten oss på klassisk indiepop som hämtat inspiration från olika stilar och årtionden. Jag tyckte det blev riktigt nice här. Men jag är en sucker för den lite teatrala klassiska pop/rocken, och det är där jag personligen hade placerat detta.

Om låten berättar sångaren:

Talk talk talk handlar om att vara missnöjd med det vardagliga livet och samtidigt vara otålig för förändringar. Människor kan prata hela dagen, men oftare faller det på döva öron. Det är en låt om handlingar alltid talar högre än ord – det finns en ständigt ökande mängd information och nonsens att ta sig igenom, vilket gör det svårare att komma till mitten av vad som är riktigt och vad som betyder något.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.