Ilan Rubin är känd för många som trummisen under Nine Inch Nails olika turnéer och även i Angels & Airwaves, samt att han jobbat med bland annat Beck och M83. Han har även ett musikprojekt som han kallar för The New Regime, men nu är det faktiskt dags för Rubin att släppa sin första låt under eget namn i form av singeln Talk talk talk.

Nordiska Favoriter

Här bjuder den amerikanske artisten oss på klassisk indiepop som hämtat inspiration från olika stilar och årtionden. Jag tyckte det blev riktigt nice här. Men jag är en sucker för den lite teatrala klassiska pop/rocken, och det är där jag personligen hade placerat detta.

Om låten berättar sångaren:

Talk talk talk handlar om att vara missnöjd med det vardagliga livet och samtidigt vara otålig för förändringar. Människor kan prata hela dagen, men oftare faller det på döva öron. Det är en låt om handlingar alltid talar högre än ord – det finns en ständigt ökande mängd information och nonsens att ta sig igenom, vilket gör det svårare att komma till mitten av vad som är riktigt och vad som betyder något.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011