Stealth Division är ett synthwave-projekt från Finland. Musiken är inspirerad av musiken i spelen som man växte upp till under 80-talet, vilket inte minst hörs på låten A dose of divinity. En fyra minuter lång actionfylld elektrolåt som känns nästan mer tagen från en film från den tiden än ett spel i mitt tycke. Men det är ju känslan som är hela grejen här och inte så mycket var låten kanske kunde ha upplevts första gången. Eller hur?

Favoriter Apple Music

A dose of divinity är tagen från albumet Bring Your Lazers, Please! med 13 spår allt som allt som alla verkligen är en resa igenom minnenas labyrint när det kommer till actionpackad synthwave. Älskart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011