Sprillans nya singeln Timezone från Isländsk/Nederlänska artisten Áslaug handlar om att undvika konflikter och istället fly in i din egen tankevärld. Här uppmanar artisten oss till att låta andra tro att de har rätt för att sedan vid ett oväntat tillfälle istället bevisa dem fel med full övertygelse. Ganska mycket power i det statementet. Låten Timezone är perfekt avvägd mellan vacker stämsång och modern indie-pop produktion. Med sina drivande trummor och virvlande syntar skapar Áslaug något som både är förlösande för själen och presenterar en kämparanda som få låtar lyckas bringa fram. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Denna lovande artist debuterade 2019 och henne debutsingel tog världen med storm. Radio och diverse musiktidningar uppmärksammade släppet och flertalet streamingtjänster adderade även låten på sina många listor. Utnämnd till en av de mest populära artisterna var 2020 års turnéplan full. Men tyvärr kom koronan och satte stopp för detta. Men inget ont som inte har något gott med sig. Förra året skrevs mängder av musik. Vilket nu resulterat i en andra EP och mer moget elektroniskt sound. Syntigt och hookigt ger Áslaug ny låten Timezone med tillhörande video. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.