Femte singeln från australiensiska trion daste. heter Holding on to you och lovar om ett annalkande debutalbum. Låten markerar faktiskt den sista i raden av singlar innan fullängdaren. Den är avskalat mysig och smeker ömt med sitt behagliga sound och mjuka produktion. Här får vi delikata stråkarrangemang med vacker stämsång där trion valt att plocka in sångerskan och artisten Uhkirra. Det kommer inte som en chock att en stor inspirationskälla är Bon Iver då soundet är snarlikt. Att däremot Harry Styles också agerar inspo är lite mer otippat. På ytan är holding on to you vackert drömsk och ger intrycket av ett otroligt lugn, men tittar vi närmare på texten talar låten om någon som har problem med att gå vidare efter ett svårt uppbrott. 

Följ på Apple Music

Holding on to you är som att slåss med någon du verkligen älskar, där ni beslutar att ni inte är rätt för varandra. Men även om beslutet är taget kommer man vara uppe hela natten och undrar om det var rätt beslut.  I sista sekund innan personen flyttar till en annan stad inser du att det var fel och du försöker fånga hen på flygplatsen men kommer för sent. Det är som en film! Även om det till skillnad från de flesta romantiska komedier inte finns en lycklig slut.”

Tyler Harden

Ni hör den guldkust-trios senaste singel i bloggen och kan även tagga igång rejält inför ett kommande album

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011