Indie-rock gruppen CHIEF släpper EP och den officiella musikvideon till sin singel 405. Här möts vi av en nästintill befriande känsla till ekande arena-rocks motiv. Det andas sommar och nostalgiska minnen. Låten skulle faktiskt lika gärna kunna agera ledmotiv till en framgångsrik TV-serie hämtad från sent 80-tal. Såhär säger gruppen själva om singeln: 

Popmuzik Lover Patreon

”I förhållande till de andra spåren från vår självbetitlade EP är 405 kanske det spår som bäst sammanfattar bandets nuvarande position, både kollektivt och individuellt. Vi har alla samlats i södra Kalifornien från olika delar av landet, älskar att spela musik tillsammans och älskar att lägga ut låtar för den som vill lyssna. Det finns en mycket specifik känsla som följer med åka längst SoCal-motorvägarna och vi ville göra vårt bästa för att illustrera den känslan via sång. Låten skrevs under pandemins topp när gatorna var tomma. Det handlar i slutändan om att gå framåt (vare sig det är i en bil eller i livet).”

Detta Kalifornien-baserade band startade göra musik 2018 och har sedan dess vuxit sig allt starkare på den scen de verkar. Med sin debut-EP ute ämnar bandet erövra världen av pop och spela massa live framöver. På nya singeln 405 fångar de essensen av vad de står för nämligen catchy-produktion, förenandes av musik och nostalgi. Ni ser den hjärtvärmande musikvideon här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011