Efter två bejublade album på svenska samt singeln En säng av rosor som spelats flitigt under hela fjolåret på radio är Darin nu tillbaka med singeln Can’t stay away, som då är hans första låt på engelska sedan Mamma mia från 2014.

Svensk Pop Apple Music

Med låten tar Darin oss ut på disco-dansgolvet och han återupplever 70-talet tillsammans med sin stora idol Michael Jackson. Inte bara i musiken, men även stilen som Darin använder på sociala medier och på omslaget doftar Darin a la 70-tal. Det är glatt och upplyftande, och personligen gillar ju jag den mer dansanta Darin. Det kändes som att när sångaren väl kom ut i slutet av förra sommaren har han haft en mer avslappnad stil på sociala medier. Att han äntligen får visa vem han verkligen är som person. Om Darin med det ger oss än mer disco och dansant pop, så gärna för mig.

Can’t stay away är skriven av Darin tillsammans med Matthew Burns och Jamie Hartman, samt producerad av BURNS och Hartman. Så ta på dig dina finaste utsvängda jeans och gå ut på dansgolvet tillsammans med Darin. Antingen till låten i videon som verkligen är Darin lever ut sina dansmoves.

Videon är regisserad av James Velasquez.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011