Popsensationen Madison Beer är tillbaka med singeln Reckless vilket markerar första låten efter hennes hyllade debutalbum Life Support. Här får vi ytterligare en kraftfull pop-banger med en något drömsk underton. Soundet skiljer sig en aning från tidigare och det mer är live-instrumentering som står i fokus, men fortfarande omfamnat av Madisons glittrande pop-stämma. 

Reckless skrevs om hur lätt det är för vissa människor i relationer att skada andra och gå vidare utan skuld. Människor har så mycket makt över sin partners känslor, men många väljer fortfarande att behandla varandra illa. Jag tror att det finns en balans mellan att sätta oss själva och våra känslor i första hand, samtidigt som jag vet att vi har ansvaret för att behandla människor med respekt, vänlighet och omtanke. Det är så viktigt att hitta den balansen i varje förhållande och att veta när man ska gå vidare om man inte kan.”

Madison Beer

Efter monumental succé med sitt album kommer Madison Beer att ge sig ut på en omfattande turné i höst. Med Billboard-listade låtar och miljontals streams, samt gräddhyllan av pop-journalister bakom sig ska det bli spännande att se vad nästa projekt från denna lovande stjärna kommer innefatta. 

I musikvideon till Reckless hamnar vi i en saga och vi kastas mellan olika världar. Sjukt charmigt skulle jag säga och viden är verkligen som ett litet äventyr i sig.
Om videon berättar sångerskan:

”Jag hämtade mycket inspiration från klassiska barnboksteman för den här videon. Jag ville att världen för Reckless skulle känna sig både desorienterande och bekant, som en mardröm där ingenting är vad det verkar och det finns ingen väg ut. Det är just de känslor jag har gått igenom i relationer som har blivit dåliga. När du gett någon allt ditt förtroende förråder dig, känner du att allt du någonsin har känt var en lögn.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply