Ett namn som inte varit med i bloggen på ett bra tag nu är Adam Avant. Han kunde höras här med singlarna Walk with you och Money talks, men det var tre respektive fyra år sedan.

Apple Music

Nu är producenten tillbaka med singeln Save me som han gjort tillsammans med den australiensiske sångaren Robin Howard Johnson, eller rätt och slätt Robn. Robn hade medverkar i The Voice i hemlandet för si sådär åtta år sedan och Adam kontaktade honom efter att ha upptäkt hans talang via YouTube.
Adam berättar för bloggen:

”Hans röst är väldigt ljus och skör så för mig påminde den lite om Michael Jackson som är en av mina idoler så det var det jag inspirerades av när jag producerade låten. Jag var till och med tvungen att pitcha ner hans röst lite för att den skulle matcha med produktionen.”

Resultatet är en dansant låt som snygg mixar pop med house, vilket jag tyckte passade bloggen perfekt. Bra sång som sagt och skön melodi. Så en bra utveckling av Adam Avant och ett stort välkommen tillbaka till Popmuzik med din musik, för som det ser ut så håller de båda på att arbeta på minst ännu en låt ihop, så det kan ju bli spännande att se fram emot.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.