Ett namn som inte varit med i bloggen på ett bra tag nu är Adam Avant. Han kunde höras här med singlarna Walk with you och Money talks, men det var tre respektive fyra år sedan.

Nordiska Favoriter

Nu är producenten tillbaka med singeln Save me som han gjort tillsammans med den australiensiske sångaren Robin Howard Johnson, eller rätt och slätt Robn. Robn hade medverkar i The Voice i hemlandet för si sådär åtta år sedan och Adam kontaktade honom efter att ha upptäkt hans talang via YouTube.
Adam berättar för bloggen:

”Hans röst är väldigt ljus och skör så för mig påminde den lite om Michael Jackson som är en av mina idoler så det var det jag inspirerades av när jag producerade låten. Jag var till och med tvungen att pitcha ner hans röst lite för att den skulle matcha med produktionen.”

Resultatet är en dansant låt som snygg mixar pop med house, vilket jag tyckte passade bloggen perfekt. Bra sång som sagt och skön melodi. Så en bra utveckling av Adam Avant och ett stort välkommen tillbaka till Popmuzik med din musik, för som det ser ut så håller de båda på att arbeta på minst ännu en låt ihop, så det kan ju bli spännande att se fram emot.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011