Lekfullt, färgstarkt och faktiskt ganska unikt på den svenska marknaden. Så låter det när popartisten PHELLY ger oss sin nya singel Elefanter (Éléphants)

Själva låttexten beskriver de situationer i livet och vardagen när man väljer att fokusera på de små problemen istället för de stora och viktiga. Artisten vill genom släppet uppmana oss att inte släcka de små bränderna utan istället satsa på de stora, vilket också ofta leder till att det lilla helt enkelt försvinner.

“Budskapet kan appliceras på de mesta vi upplever i vardagen t.ex. i en relation där fokuset ofta läggs på de små oviktiga problemen istället för att ta tag i de som är av vikt.”

PHELLY

Detta nytillskott på pop-scenen är alltid med och skriver sin egen musik. Hennes texter reflekterar kring samhällsideal i kombination med starka och upplyftande melodier. Förra hösten debuterade hon med låten Stenar. Men är nu tillbaka med den synt-doftande singeln Elefanter (Éléphants) som läckert nog även väver in franska referenser. Håll i er för den här låten går undan i ett jäkla tempo.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply