Lekfullt, färgstarkt och faktiskt ganska unikt på den svenska marknaden. Så låter det när popartisten PHELLY ger oss sin nya singel Elefanter (Éléphants)

Popmuzik Podcast

Själva låttexten beskriver de situationer i livet och vardagen när man väljer att fokusera på de små problemen istället för de stora och viktiga. Artisten vill genom släppet uppmana oss att inte släcka de små bränderna utan istället satsa på de stora, vilket också ofta leder till att det lilla helt enkelt försvinner.

“Budskapet kan appliceras på de mesta vi upplever i vardagen t.ex. i en relation där fokuset ofta läggs på de små oviktiga problemen istället för att ta tag i de som är av vikt.”

PHELLY

Detta nytillskott på pop-scenen är alltid med och skriver sin egen musik. Hennes texter reflekterar kring samhällsideal i kombination med starka och upplyftande melodier. Förra hösten debuterade hon med låten Stenar. Men är nu tillbaka med den synt-doftande singeln Elefanter (Éléphants) som läckert nog även väver in franska referenser. Håll i er för den här låten går undan i ett jäkla tempo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011