Just röst är något som är så extremt centralt i världen av pop. Men det är sällan en röst just bär på det där lilla extra som krävs för att ha ett utpräglat ID. När det gäller Kanadensiska Shawnee Kish så har hon dock precis det där lilla extra som krävs för att ha en omedelbar igenkänningsfaktor. På nya singeln Burning Love hör vi hennes subtilt raspiga soul-stämma fullkomligt explodera och föra tankarna till legender som Amy Winehouse och Ms. Lauryn Hill

Svensk Pop

Här får även Shawnee sällskap av en annan mäktig sångerska, nämligen Jamie Fine och tillsammans ger de oss en retrodoftande låt med mängder av attityd. Budskapet är egentligen ganska enkelt kärleken har helt enkelt lämnat ett stort sår i självet och nu kommer de för att bränna ner känslorna till grunden. Två kvinnor med fantastiska röster, en relativt organiskt hållen produktion och krispig distorsion är vad som skapar magin i låten Burning Love.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.