Just röst är något som är så extremt centralt i världen av pop. Men det är sällan en röst just bär på det där lilla extra som krävs för att ha ett utpräglat ID. När det gäller Kanadensiska Shawnee Kish så har hon dock precis det där lilla extra som krävs för att ha en omedelbar igenkänningsfaktor. På nya singeln Burning Love hör vi hennes subtilt raspiga soul-stämma fullkomligt explodera och föra tankarna till legender som Amy Winehouse och Ms. Lauryn Hill

Popmuzik Podcast

Här får även Shawnee sällskap av en annan mäktig sångerska, nämligen Jamie Fine och tillsammans ger de oss en retrodoftande låt med mängder av attityd. Budskapet är egentligen ganska enkelt kärleken har helt enkelt lämnat ett stort sår i självet och nu kommer de för att bränna ner känslorna till grunden. Två kvinnor med fantastiska röster, en relativt organiskt hållen produktion och krispig distorsion är vad som skapar magin i låten Burning Love.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011