Sanna Nielsen ses som en av landets mest folkkära artister. Ändå har det varit ganska tyst om egen musik från sångerskan de senaste tre åren. Ett par jullåtar har det blivit, sedan har fokus varit Allsång På Skansen, turnén Mitt Sanna Jag, samt att Nielsen spelat musikalen Funny Girl på Malmö Operan.

Favoriter Apple Music

När Sanna nu tar steget in i studion med eget material är det tillsammans med Linnea Henriksson och Alex Shield. Om samarbetet berättar Sanna för bloggen:

”Samarbetet med Linnea Henriksson och Alex Shield är något av det roligaste jag gjort på länge, det har varit en otroligt kreativ process och lite av en musikalisk nytändning. Texten som handlar om ett minne långt tillbaka har jag och Linnea skrivit tillsammans och Alex har skrivit musik och producerat.”

Tänker på dig är känslosam låt som snyggt byggs upp med pop-dramatik a la klassisk powerballad och som lyfts fram av Sannas magiska röst. När den sedan når andra refrängen skapar Sanna verkligen gåshud. En låt som verkligen lyfter upp Sanna och sätter henne i samma liga som andra pop-divor som Celine Dion och Barbra Streisand.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.