Sanna Nielsen ses som en av landets mest folkkära artister. Ändå har det varit ganska tyst om egen musik från sångerskan de senaste tre åren. Ett par jullåtar har det blivit, sedan har fokus varit Allsång På Skansen, turnén Mitt Sanna Jag, samt att Nielsen spelat musikalen Funny Girl på Malmö Operan.

Skicka in din musik

När Sanna nu tar steget in i studion med eget material är det tillsammans med Linnea Henriksson och Alex Shield. Om samarbetet berättar Sanna för bloggen:

”Samarbetet med Linnea Henriksson och Alex Shield är något av det roligaste jag gjort på länge, det har varit en otroligt kreativ process och lite av en musikalisk nytändning. Texten som handlar om ett minne långt tillbaka har jag och Linnea skrivit tillsammans och Alex har skrivit musik och producerat.”

Tänker på dig är känslosam låt som snyggt byggs upp med pop-dramatik a la klassisk powerballad och som lyfts fram av Sannas magiska röst. När den sedan når andra refrängen skapar Sanna verkligen gåshud. En låt som verkligen lyfter upp Sanna och sätter henne i samma liga som andra pop-divor som Celine Dion och Barbra Streisand.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011