Sanna Nielsen ses som en av landets mest folkkära artister. Ändå har det varit ganska tyst om egen musik från sångerskan de senaste tre åren. Ett par jullåtar har det blivit, sedan har fokus varit Allsång På Skansen, turnén Mitt Sanna Jag, samt att Nielsen spelat musikalen Funny Girl på Malmö Operan.

När Sanna nu tar steget in i studion med eget material är det tillsammans med Linnea Henriksson och Alex Shield. Om samarbetet berättar Sanna för bloggen:

”Samarbetet med Linnea Henriksson och Alex Shield är något av det roligaste jag gjort på länge, det har varit en otroligt kreativ process och lite av en musikalisk nytändning. Texten som handlar om ett minne långt tillbaka har jag och Linnea skrivit tillsammans och Alex har skrivit musik och producerat.”

Tänker på dig är känslosam låt som snyggt byggs upp med pop-dramatik a la klassisk powerballad och som lyfts fram av Sannas magiska röst. När den sedan når andra refrängen skapar Sanna verkligen gåshud. En låt som verkligen lyfter upp Sanna och sätter henne i samma liga som andra pop-divor som Celine Dion och Barbra Streisand.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply