Barndomsvännerna Erik Myrstrand och Kim Davidsson har arbetat med musik på olika håll. Kim som del av rockbandet Alicewell medan Erik släppte låtar under eget namn.
När en gemensam vän fyllde år gjorde de tillsammans låten Min vän för att hylla honom. Men det blev också en låt som hyllade livet och vänskapen i allmänhet. Med det föddes duon EK.
Här bjuds vi på en upplyftande låt som går i 6/8-talk. Det är en liten blinkning till Bachs komposition Nu grönskar det, fast här då svensk somrig vispop.

Nordiska Favoriter

Så lyft ett glas och bli uppfyllda av glädje och gemenskapen som bara goda vänner kan bli tillsammans med EK och låten Min vän.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.