Barndomsvännerna Erik Myrstrand och Kim Davidsson har arbetat med musik på olika håll. Kim som del av rockbandet Alicewell medan Erik släppte låtar under eget namn.
När en gemensam vän fyllde år gjorde de tillsammans låten Min vän för att hylla honom. Men det blev också en låt som hyllade livet och vänskapen i allmänhet. Med det föddes duon EK.
Här bjuds vi på en upplyftande låt som går i 6/8-talk. Det är en liten blinkning till Bachs komposition Nu grönskar det, fast här då svensk somrig vispop.

Nordiska Favoriter

Så lyft ett glas och bli uppfyllda av glädje och gemenskapen som bara goda vänner kan bli tillsammans med EK och låten Min vän.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011