I en organisk miljö hör vi debuterande Kanadensiska Jessica Hurst sjunga om att acceptera en kärlek som har gått förlorad. Med inspiration från en nästan tio år lång relation hör vi hur svårt det kan vara att släppa taget om någon som en gång var ens allt. Låten ämnar samtidigt att agera soundtrack till alla som har kommit till insikt att de inte längre kan stanna kvar i ett förhållande. Singeln Never Mine säger artisten själv är en bittert söt historia med ett lyckligt slut. Och det lyckliga slutet menar Jessica syftar på raden ”Ville att det skulle vara vi hela livet, men insåg att du aldrig var min”.

Apple Music Svensk Pop

Produktionen är svävande och atmosfärisk, den bär på luftiga gitarrer och stora akustiska trummor. Det andas indie och bitterljuv kärlek, genom hel lyssning tänker jag vemod. Men precis som artisten uttrycker finns ändå en hoppfullhet som lovar en ljusare framtid för båda personerna i den här historien. Singeln markerar som sagt debut från artisten och imponerar definitivt starkt, förhoppningsvis kommer mer musik inom en snar framtid.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.