Femte singeln från Chris James kommande andra album heter Alone on a Friday. Låten är skriven, producerad, mixad och framförd av artisten själv. Ganska imponerande ändå! Och faktiskt en riktigt skön bedroom-poplåt. Vi hör ett organiskt trumbeat och subtila syntar som matchar den avslappnade sånginsatsen från artisten själv. Såhär säger artisten själv om låten:

”När jag var yngre och jag hade en förälskelse på någon hade jag svårt att inte tänka på henne när jag inte hängde där hon var. Särskilt på fredagskvällarna när alla andra hade planer och jag satt fast hemma och gick igenom alla dess scenarier av vad hon kunde göra. Det är vad Alone on a Friday handlar om.”

Denna lovande tysk-amerikanske artist är definitionen av self-made. Chris James äger hela den kreativa processen och har skrivit i detta nu musik som streamats över 20 miljoner gånger på sin artistkatalog. Men han har även skrivit åt det omåttligt populära k-pop bandet BTS. Vi ser med förväntan på det kommande albumet men lyssnar fram tills dess på nya singeln.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply