Två aliens dimper ner på jorden och ger sig iväg på jakt efter en substans som kan öppna upp vägen hem igen i videon till låten Honeycomb med Mei River. Det är lite skruvat och väldigt underhållande på ett charmigt b-films-vis när de försöker ta sig från jorden. Så definitivt en video som är värd att kolla in säger jag.

Apple Music Svensk Pop

Bakom Mei River hittar vi Fredrik Eriksson som här samarbetat med ingen mindre än producenten Björn Yttling från Peter Bjorn and John. Resultatet är en skönt medryckande låt med läckert upplyftande beat och lekfull känsla samtidigt som låten i sig är en hyllning till kärleken.

Om singeln berättar Mei River för bloggen:

”Har du någonsin stått inne på toaletten på en fest, superpackad, stirrandes på dig själv i spegeln och frågat dig själv‚ ’vad håller jag på med?’ Det är precis den känslan och tillfället jag vill förmedla med den här låten.”

Kasta dig in i Mei Rivers bubblande musikvärld med hjälp av låten Honeycomb. Du kommer garanterat att vilja stanna kvar där ett bra tag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.