Två aliens dimper ner på jorden och ger sig iväg på jakt efter en substans som kan öppna upp vägen hem igen i videon till låten Honeycomb med Mei River. Det är lite skruvat och väldigt underhållande på ett charmigt b-films-vis när de försöker ta sig från jorden. Så definitivt en video som är värd att kolla in säger jag.

Bakom Mei River hittar vi Fredrik Eriksson som här samarbetat med ingen mindre än producenten Björn Yttling från Peter Bjorn and John. Resultatet är en skönt medryckande låt med läckert upplyftande beat och lekfull känsla samtidigt som låten i sig är en hyllning till kärleken.

Om singeln berättar Mei River för bloggen:

”Har du någonsin stått inne på toaletten på en fest, superpackad, stirrandes på dig själv i spegeln och frågat dig själv‚ ’vad håller jag på med?’ Det är precis den känslan och tillfället jag vill förmedla med den här låten.”

Kasta dig in i Mei Rivers bubblande musikvärld med hjälp av låten Honeycomb. Du kommer garanterat att vilja stanna kvar där ett bra tag.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply