Med snygga stråkar inleder Emmit Fenn låten Far from here och med det albumet med samma namn. Ett självläkande album där sångaren exponerar sina inre känslor och vågar att vara öppen och ärlig med dem. Fenn berättar för bloggen:

Favoriter Apple Music

”Huvudtemat för detta album är att hitta hopp i sårbarhet. Med det här albumet ville jag vara helt öppen om mitt förflutna på en mycket intim nivå och visa hur jag har vuxit från det.
Titeln på albumet Far From Here hänvisar till den plats som vi vill fly till när vi känner oss hopplösa och det är vad jag önskar att albumet ska vara för lyssnaren; en plats där de kan fly till när de känner att de inte har någon annanstans att gå.”

Titelspåret är vackert avskalat med sitt pianoarrangemang men byggs även på med ett pumpande beat som blir mer intensivt igenom låten. Lite som man går från mörker och ensamhet till ljuset. Tillsammans med stråkarna skapar Fenn en imponerande produktion som verkligen tar tag i en.
Du hör resultatet hör nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011