Med snygga stråkar inleder Emmit Fenn låten Far from here och med det albumet med samma namn. Ett självläkande album där sångaren exponerar sina inre känslor och vågar att vara öppen och ärlig med dem. Fenn berättar för bloggen:

”Huvudtemat för detta album är att hitta hopp i sårbarhet. Med det här albumet ville jag vara helt öppen om mitt förflutna på en mycket intim nivå och visa hur jag har vuxit från det.
Titeln på albumet Far From Here hänvisar till den plats som vi vill fly till när vi känner oss hopplösa och det är vad jag önskar att albumet ska vara för lyssnaren; en plats där de kan fly till när de känner att de inte har någon annanstans att gå.”

Titelspåret är vackert avskalat med sitt pianoarrangemang men byggs även på med ett pumpande beat som blir mer intensivt igenom låten. Lite som man går från mörker och ensamhet till ljuset. Tillsammans med stråkarna skapar Fenn en imponerande produktion som verkligen tar tag i en.
Du hör resultatet hör nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.