Med ett pulserande disco-beat som skulle få självaste Giorgio Moroder att bli helt till sig, släpper Babyangel69 den kaxiga singeln Cruel Intentions. För ibland behövs en låt som för en att vilja släppa loss till på dansgolvet och just Cruel Intentions kommer definitivt att lösa både dans- och habegäret. För vem kan motstå de pulserande syntharna och den förföriska basgången som Babyangel69 erbjuder oss?

Favoriter Apple Music

På låten sjunger artisten om att vara sexuellt attraherad i någon som man vet inte funkar för en. Så frågan är om man ska släppa lös sin åtrå eller bara inse att man inte är kompatibla och gå vidare? Medan vi funderar på det så låter vi Babyangel69 ta över dansgolvet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011