Med ett pulserande disco-beat som skulle få självaste Giorgio Moroder att bli helt till sig, släpper Babyangel69 den kaxiga singeln Cruel Intentions. För ibland behövs en låt som för en att vilja släppa loss till på dansgolvet och just Cruel Intentions kommer definitivt att lösa både dans- och habegäret. För vem kan motstå de pulserande syntharna och den förföriska basgången som Babyangel69 erbjuder oss?

Följ på Apple Music

På låten sjunger artisten om att vara sexuellt attraherad i någon som man vet inte funkar för en. Så frågan är om man ska släppa lös sin åtrå eller bara inse att man inte är kompatibla och gå vidare? Medan vi funderar på det så låter vi Babyangel69 ta över dansgolvet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.