Hanna Mel följer här upp den mörka och rytmiska singeln Mood swing från 2020 med Shy or something som släpps idag. Det är fortfarande i de mörka trakterna som Hanna befinner sig med den nya singeln. Låten byggs upp med ett behagligt beat och målar upp en snyggt moody stämning medan sångerskan sjunger om två introverta som har en crush på varandra.

Popmuzik Lover Patreon

Sångerskan berättar för bloggen:

”Ni vet den här känslan av att *gnistan* liksom kan vara en inbillning som vuxit fram i ens drömvärld? Shy or something handlar om frustrationen mellan två introverta personer som har en crush på varandra – men som inte vågar erkänna det för varandra. Jag är själv en ganska introvert person som lätt blir tyst när jag hamnar i stora grupper av människor. Med denna låt ville jag leka med skillnaden mellan att vara blyg och att vara introvert – och hur det utåt sett kan uppfattas som samma sak men kännas helt annorlunda inombords”

Jag älskar hur låten utvecklar sig från den avskalade inledningen till att byggas upp under låtens gång för att sedan abrupt avslutas när den liksom kommit ut från mörkret in i ljuset. Med det visar 23-åriga producenten och låtskrivaren från Blekinge hur hon utvecklats under det senaste året på Musikmakarna där hon går.

Shy or something är första smakprovet från Hanna Mels kommande EP som släpps till höst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011