Klara Andén följer idag äntligen upp singeln Gå bara gå som sångerskan släppte i Januari.
Den nya singeln heter Fan ta dig och handlar om att gå vidare. Att få låta frustrationen komma ur kroppen och att få vara just arg, ledsen och frustrerad. Samtidigt som livet går vidare. Man vill sjunga karaoke på sunkkrogen en onsdag. Att inse att det var bäst så. Att han måste städas ut.

Nordiska Favoriter

Det blir emotionellt och träffsäkert. En text som många kan känna igen sig i, när man är arg på den där någon och känslorna åker berg- och dalbana.
Likt Klaras andra låtar sätter hon snyggt ord på både känslor och upplevelser. Samtidigt som hon väver in det hela i ett hitigt arrangemang som sedan får lyftas fram av hennes röst.

Den 7:e Maj släpper Klara äntligen albumet När Nån Går som sammanfattar Klaras senaste singlar (och relation).

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011