Ghost Twin är en duo från Winnipeg i Kanada som skapar synthpop som gärna mixar in den pulserande känslan av basgången med dramatisk operettsång. (Tänk Sarah Brightman i sina poppigare stunder).

Popmuzik Lover

Jag som allt för oftast går igång på det lite överproducerade och storskaliga blev ju väldigt positivt inställd till låten Blue Sunshine. Den har den där luftiga synthmelodin och skönt dansant beats samtidigt som sångerskan sjunger on en värld i brand som kommit till av människans ständiga strävan att förstöra allt i sin väg.

För oss som älskar de där dramatiska synthpoplåtarna så kommer Blue Sunshine bli en ny favorit.

Låten i sig är tagen från duons kommande album Love Songs for End Times som släpps i sin helhet den 4:e Juni.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.