Ghost Twin är en duo från Winnipeg i Kanada som skapar synthpop som gärna mixar in den pulserande känslan av basgången med dramatisk operettsång. (Tänk Sarah Brightman i sina poppigare stunder).

Popmuzik Podcast

Jag som allt för oftast går igång på det lite överproducerade och storskaliga blev ju väldigt positivt inställd till låten Blue Sunshine. Den har den där luftiga synthmelodin och skönt dansant beats samtidigt som sångerskan sjunger on en värld i brand som kommit till av människans ständiga strävan att förstöra allt i sin väg.

För oss som älskar de där dramatiska synthpoplåtarna så kommer Blue Sunshine bli en ny favorit.

Låten i sig är tagen från duons kommande album Love Songs for End Times som släpps i sin helhet den 4:e Juni.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011