Bandet Nature’s Neighbor arbetar sakta men säkert mot kommande albumet Otherside, som blir deras 12:e i ordningen. Från det albumet kan du här lyssna på nya singeln Perch Privileges. Soundet är likt en mix av R&B-beats och lite laid back indie pop skulle jag säga. Tycker till och med att jag känner av lite Faith No More i arrangemanget här. Låten inleds lite funkig och soft, för att sedan få en mer poppig refräng, och det var just refrängen som fick mig att fastna för låten.

Popmuzik Lover Patreon

Låten, likt låtarna på albumet, skrevs som en reflektion på pandemin i USA och just Perch Privileges kom till under pandemins första fas när folk började få panik över situationen när de förstod allvaret av viruset.

Mike Walker i bandet berättar:

”Det var masshysteri som även jag själv drogs med av. Jag kommer ihåg att jag gick ut och hade badglasögon, två par handskar och en skidmask samtidigt som jag tänkte att vi säkert skulle få viruset och att vi skulle hamna i respirator på intensivvårdsavdelningen i slutet av veckan. Jag blev mer eller mindre galen.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011