Vissa akter gör en dag till julafton bara igenom att släppa något. Brittiska Jungle är en sådan grupp. Jag har ju gillat dem sedan debutalbumet 2014 som sedan kulminerades i en lysande spelning under Way Out West.

Popmuzik Lover Patreon

Nu har vi spolat fram sju år i tiden och det är dags för Jungle att lansera sitt tredje album Loving in Stereo som släpps den 13:e Augusti. Det gör de med singeln Keep moving som du kan uppleva här nedan. Om du gillat de tidigare låtarna med Jungle kommer du definitivt inte att bli besviken denna gång heller.

Låten bjuder på härliga discostråkar, funkig basgång och läcker falsettsång. Det blir en lekfull och riktigt skön danslåt för oss som känner att vi suttit hemma för länge under pandemin och när vi väl får dansa igen (snart hoppas jag), så har Jungle gjort det perfekta soundtracket för just det tillfället.

Keep moving i sig handlar om att acceptera den du är, om att positivt röra sig framåt genom världen, vad som än kastas mot dig. En känsla som helt klart märks i videon där vi följer ett gäng dansare på en skola under ledning av koreograferna Nathaniel Williams och Cece Nama. Självklart filmat som en enda tagning och bakom kameran hittar vi J Lloyd och Charlie Di Placido.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011