Vackert, avskalat och emotionellt. Så skulle jag beskriva Janessa Evrist nya singel Don’t Run. Singeln är atmosfärsik indie-pop med både nerv och storartad produktion. Som bäst är singeln i refrängerna där Janessas röst och det musikalska landskapet smälter ihop till ett och sätter lyssnaren som i trans. Om något så är det Janessa Evrists röst som är den klara stjärnan i Don’t Run, den är helt och hållet unik och bär på ett röst-ID som omedelbart skapar en igenkänningsfaktor. 

Popmuzik Lover Patreon

Singeln Don’t Run är den första från en kommande EP som artisten planerar att släppa senare i år. Låten vädjar till den hopplösa romantikern att sluta jaga kärlek. Istället för att förblindas av viljan att hitta något vi inte vet något om, ska vi istället fokusera på nuet. Direkt översatt vill artisten att vi ska sluta springa efter kärleken för ju mer vi jagar den desto mer flyr vi från oss själva. Ett budskap som definitivt många kan behöva höra, för den viktigaste kärleken är den man har gentemot sig själv. 

Ni hör den emotionella och vackert atmosfäriska singeln här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011