Distanskärlek är något som många förhållanden bävar inför och i de flesta fall bryts på grund av. För Autumn Knight och Hovland har deras distansförhållande resulterat i låten Feels On An Airplane. Paret möttes i en Gospelkör under åren de studerade på College för musik. Och trots att distansrelationen uppenbarligen fungerat för paret är de nu trötta på att behöva sätta sig på ett flygplan och lämnade den de älskar. De vill helt enkelt inte borda ett plan fyllda med känslor av längtan och väntan. 

Låten Feels On An Airplane har en upplyftande produktion med starka inslag av elgitarrer som ackompanjeras av snygga trumarrangemang. Singeln bär på en stark refräng och drivs konstant framåt av både röstinsatserna och produktionen. Som mest glimrande är låten när gitarrsolot kommer in och bryter av den rytmiska refrängslingan med sin luftiga melodi. 

Feels On An Airplane beskriver känslan av att slippa slitas mellan olika platser för den man älskar. Med singeln hoppas vi att artisterna nu mera kan hitta en gemensam plats för deras kärlek att växa på. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.