Jori Sjöroos är en finks artist, procent och låtskrivare som bland annat släppte albumet Sjöroos 2020. Nu är han aktuell med albumet Personal Album Demo 2019 från vilken du här kan lyssna på fokuslåten Take a chance on me. Låten i sig är en breakup-låt där sångaren ber om en ny chans i ett förhållande. Produktionen är skönt drömliknande i inledningen innan den byggs på med ett behagligt beat och målas upp med snygg vemodig svärta i låten. Så helt klart en låt som jag uppskattade känslan av. Själv hör du resultatet här nedan.

Skicka in din musik
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011