Producenten Antoine Chambe startade sin karriär som spökproducent till stor namn hemma i Frankrike. Men efter releasen av sin första singeln 2015 ändrade han snabbt inställningen och började ge ut musik i eget namn. Några år senare har han hundramiljontals streams och den senaste EP:n som släpptes 2019 har nått imponerande 4 gånger diamantstatus i China. Snacka om att utgivningen under eget namn har burit med sig en hel del frukt på vägen. 

Skicka in din musik

År 2021 öppnar producenten med med ett lite nytt sound som sätter prägeln för det kommande albumet. Med singeln Do U Ever får vi en chill elektronisk torpical-house låt som är perfekt för en layed-back dag. Jag känner redan nu att det här kommer gå varmt på vårkanten och sommaren. Den här gången har stjärnpdoucenten plockat in rösten av Cimo Fränkel och när hans ljusa stämma möter detta elektroniska rytmiska landskap slår det fullkomligt gnistor om låten Do U Ever

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011