The Thought handlar om känslor av obeslutsamhet; ängeln och djävulen på din axel-stunder. När du funderar på vilket alternativ som är rätt. Alla ser tillbaka på tidigare relationer / vänskap och tänker om saker kan vara annorlunda – men bara för att de kan vara olika betyder inte det skulle vara värt det.”

Emma Kelly

Precis som artisten beskriver är vi allt för ofta upptagna i tanken av hur saker skulle kunna vara eller ska bli istället för att dyka ner i nuet. Med denna pulserande elektroniska pop-låt vill helt enkelt Emma Kelly få oss på andra tankar. Låten är dansant explosiv pop med en hel del pondus och attityd från den talangfulla artisten. Charmigt nog går även hennes brittiska dialekt igenom emellanåt vilket gör låten extra härlig att lyssna på i mina öron. Jag kan tycka att de flesta låtar idag försöker efterlikna Amerikansk engelska, så detta är definitivt uppfriskande.

Nordiska Favoriter

Född i Surrey England är denna lovande artist uppfödd till musik av Queen. Emma har även en påbörjad utbildning inom musikalteater, något som hon sedermera inte fullföljde då passionen för musiken och sången var det som driver henne. Vid 22-års ålder är nu denna pop-explosion till artist redo att visa vad hon går för. Vi hör singeln The Thought här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.