Duon Norregård är här aktuella med En låt om känslor. En låt som beskriver hur hopplöst allt känns när man är verkligen är nere på botten och hur svårt det är att hantera så tunga känslor. Som när ett förhållande tar slut, när någon man älskar går bort och som när det verkligen känns som att allting går emot sig själv.

Popmuzik Podcast

Allt producerat till en drömliknande poplåt som liksom svävar fram och som verkligen bygger upp den där lite hopplösa stämningen i låten. Men i bland är det ju bra att få känna sig lite nere också.
När jag personligen gör det är just vemodig musik bästa receptet. När man lyssnat igenom den där ledsamma låten ett 50-tal gånger så mår man ganska bra efter. Det känns som Norregård gjort just en bra sådan låt att katalysera sina känslor till.

Lyssna och vältra dig i vemod här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011