Tredje singeln från indie-hoppet Edvin Linderoth heter Sista gången. En vackert melankoliskt låt som börjar smått och därefter byggs på med en organiskt-inspirerad ljudbild. Relativt snart in i låten bjuds vi på överraskningen av ett nästintill blues-inspirerat pianosolo, som därefter leder direkt in till den starka refrängen. Edvin behåller en nerv av vemod i sin röst låten igenom, något som gör det både intressant och väldigt behagligt att lyssna på. Som mest berör blir jag dock i refrängen, det är rått och nära med en känsla av uppgivenhet som verkligen ramar in temat för hela låten.  

Skicka in din musik

Edvin är producenten, låtskrivaren och forne bandmedlemmen i indie-bandet Hemliga Klubben som valt att gå sin egen väg. Med en gedigen utbildning på hit-fabriken Musikmakarna i Örnsköldsvik har Edvin genom sitt soloprojekt lyckats skapa avskalad, egen och fullkomligt lysande indie-pop. Med en förkärlek till synthar och arpeggio är det just den typen av ljud som är det genomgående temat i hans låtar. 

Vi ser med entusiasm på kommande EP:n från denna nu mera Göteborgs-bosatta artist som fortsätter leverera från sin studio i Brewhouse. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011