Shit va stark är en låt Sannah Sae skrivit tillsammans med Malin Johansson och Joakim Buddee tillägnad sångerskans mamma som levt i en relation med våld. Ett ämne som tyvärr är allt för vanligt i dag när kvinnor utsätts för våld i hemmet. Allt producerats till en R&B-poplåt av Buddee och Rasmus Blixt där resultatet blir lika starkt som ämnet.

DOLBY ATMOS

Till låten kan du även se musikvideon här nedan. Här får vi följa en kvinna som tar sig ifrån sin situation hemma där vi sedan får se återblickar till det helve som kvinnan utsatts för. Scenen med rosorna och blåmärket gav mig verkligen en klump i magen…

Sannah berättar för bloggen:

”Jag har varit delaktig i alla steg i denna process, tillsammans med min högra hand Jonna Torstensson. Vi har regisserat, skrivit manus, castat skådisar, klippt och editerat. Vi har verkligen kämpat och gått på knäna den senaste månaden och nu ska det visas för alla. Det är sjukt. Upplevelsen kommer jag aldrig glömma, på gott och ont. Det var tumulta inspelningsdagar med mycket blandande känslor.”

Gör dig redo för en tung filmupplevelse, men också en sjukt bra låt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011