Shit va stark är en låt Sannah Sae skrivit tillsammans med Malin Johansson och Joakim Buddee tillägnad sångerskans mamma som levt i en relation med våld. Ett ämne som tyvärr är allt för vanligt i dag när kvinnor utsätts för våld i hemmet. Allt producerats till en R&B-poplåt av Buddee och Rasmus Blixt där resultatet blir lika starkt som ämnet.

Till låten kan du även se musikvideon här nedan. Här får vi följa en kvinna som tar sig ifrån sin situation hemma där vi sedan får se återblickar till det helve som kvinnan utsatts för. Scenen med rosorna och blåmärket gav mig verkligen en klump i magen…

Sannah berättar för bloggen:

”Jag har varit delaktig i alla steg i denna process, tillsammans med min högra hand Jonna Torstensson. Vi har regisserat, skrivit manus, castat skådisar, klippt och editerat. Vi har verkligen kämpat och gått på knäna den senaste månaden och nu ska det visas för alla. Det är sjukt. Upplevelsen kommer jag aldrig glömma, på gott och ont. Det var tumulta inspelningsdagar med mycket blandande känslor.”

Gör dig redo för en tung filmupplevelse, men också en sjukt bra låt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply