JC Stewart är här aktuell med singeln och musikvideon Break my heart. Här bjuder den bildsköne sångaren från Irland oss på skönt medryckande pop med förväntansfull vers och medryckande refräng. En låt som garanterat kommer sätta sig på skallen efter bara första lyssningen.

Apple Music

Stewart berättar:

Break my heart är stor, snabb och rolig. Låten handlar om någon som kan slå dig så med häpnad att de kan förstöra en stad och ditt liv. Men ibland kan det vara beroendeframkallande.”

Musikvideon till låten är regisserad av Charlie Sarsfield och du ser resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.