JC Stewart är här aktuell med singeln och musikvideon Break my heart. Här bjuder den bildsköne sångaren från Irland oss på skönt medryckande pop med förväntansfull vers och medryckande refräng. En låt som garanterat kommer sätta sig på skallen efter bara första lyssningen.

Följ på Apple Music

Stewart berättar:

Break my heart är stor, snabb och rolig. Låten handlar om någon som kan slå dig så med häpnad att de kan förstöra en stad och ditt liv. Men ibland kan det vara beroendeframkallande.”

Musikvideon till låten är regisserad av Charlie Sarsfield och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011