Den norska producentduon Naked Koala består av Kyrre Waag och Even Askildsen. Duon inspireras av akter som ARIZONA och Tracey Chapman för att nämna några och fick bland annat en enorm hit med singeln Reasons 2018.

POPMUZIK LOVER 2

Nu är de aktuella med singeln Drifted apart som är ett samarbete med den amerikanska singer-songwritern Matthew Schuler som även varit med och skrivit låten. Resultatet är en emotionell poplåt om livets resa där vissa förhållanden dör ut medan andra blir starkare med åren. Allt producerat till en behaglig poplåt med en enkel gitarr och ett skönt beat. Perfekt myslåt för de kalla vinterkvällarna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011