Liam O’Brien från Los Angeles är här aktuell med singeln Self help och med den följer han upp Higher than our hopes som släpptes tidigare i höstas.
Den nya singeln bygger på sångerans separation med flickvännen som han var tillsammans med i tre år. Smärtan han kände efter att det tagit slut.

Följ på Apple Music

Så istället för att skriva massa meddelanden till henne om hur mycket han saknade henne så valde han att skriva denna låt. Allt producerat till en mörk och rytmisk låt där sångarens röst får ge uttryck för hans känslor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011