Teodor Wolgers och Jonathan Lavotha i duon Wilder Gray är här aktuella med singeln Imprint. En låt som även är titelspåret på duons kommande EP som släpps i Februari.

Apple Music

På singeln sjunger Jonathan om de dåliga perioderna i ett förhållande. När man slutar att prata med varandra och man vill ge upp det hela. Hur det än slutat så har den där personen som du varit tillsammans med gjort et avtryck på dig. Allt producerat till en rytmisk och avskalad låt där sångarens mjuka röst liksom svävar över produktionen. Väldigt behagligt och skönt.

Imprint följer upp Close to my chest som släpptes i November och du kan se musikvideon som regisserats av Filip Sjögren här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.