Teodor Wolgers och Jonathan Lavotha i duon Wilder Gray är här aktuella med singeln Imprint. En låt som även är titelspåret på duons kommande EP som släpps i Februari.

Svensk Pop Apple Music

På singeln sjunger Jonathan om de dåliga perioderna i ett förhållande. När man slutar att prata med varandra och man vill ge upp det hela. Hur det än slutat så har den där personen som du varit tillsammans med gjort et avtryck på dig. Allt producerat till en rytmisk och avskalad låt där sångarens mjuka röst liksom svävar över produktionen. Väldigt behagligt och skönt.

Imprint följer upp Close to my chest som släpptes i November och du kan se musikvideon som regisserats av Filip Sjögren här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011