Den Los Angeles-baserade artisten Dree Mon är här aktuell med den dansanta singeln Love me at my best tillsammans med en musikvideo.
Det är Kristine May som regisserat videon där sångerskan dansant tillsammans med drag-artister. Väldigt härlig video skulle jag säga och tillsammans med den upplyftande låten så är det definitivt en energiboost.

Favoriter Apple Music

Love me at my best har hämtat inspiration från 90-talet i produktionen och är skriven tillsammans med Dani Saldo och Riccardo Barletta, samt att svensken Simon Jacobsson producerat.

Sångerskan berättar för bloggen:

Love me at my best kom från tanken att människor är så snabba att döma när deras bild inte stämmer överens med vad de tycker är ”ditt bästa”. Jag tycker att det är ett så koncept alla kan relatera till, att vi alla vill vara älskade helt och fullt och villkorslöst.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.