Den Los Angeles-baserade artisten Dree Mon är här aktuell med den dansanta singeln Love me at my best tillsammans med en musikvideo.
Det är Kristine May som regisserat videon där sångerskan dansant tillsammans med drag-artister. Väldigt härlig video skulle jag säga och tillsammans med den upplyftande låten så är det definitivt en energiboost.

POPMUZIK LOVER 2

Love me at my best har hämtat inspiration från 90-talet i produktionen och är skriven tillsammans med Dani Saldo och Riccardo Barletta, samt att svensken Simon Jacobsson producerat.

Sångerskan berättar för bloggen:

Love me at my best kom från tanken att människor är så snabba att döma när deras bild inte stämmer överens med vad de tycker är ”ditt bästa”. Jag tycker att det är ett så koncept alla kan relatera till, att vi alla vill vara älskade helt och fullt och villkorslöst.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011