Hannah Kelly är en sångerska från Schweiz som numera bor i Berlin där hon skriver och spelar in sin musik. Efter att ha fokuserat på en del covers av andra artister låtar är hon här aktuell med debutsingeln New faces.
här bjuder sångerskan oss på emotionell pop med stora känslor i sången och ett arrangemang som snyggt byggs upp i styrka och dynamik i produktion. På låten sjunger sångerskan om att möta sina inre demoner, vilket gör resultatet väldigt filmiskt. Så lyssna och upplev låten här nedan.

Skicka in din musik
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011