Det var ett bra tag sedan jag skrev om den australiensiska sångaren Cody Simpson här i bloggen. Men nu när han samarbetar med producentduon Nairobi på singeln High forever blir det ett kärt återbesök i Popmuzik igen.

Följ på Apple Music

Resultatet är somrigt behaglig i produktionen med varma beats och melodi och där Codys mjuka röst perfekt mixas ihop med musiken. Helt klart en av sångarens bättre releaser skulle jag säga.
-Vad tycker du om High forever?

Nu har musikvideon till High forever släppts också. Allt designat till en klassiskt arkadspel där surfaren Cody ska hålla stranden och vattnet rent från plats och annat otyg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011