Videopremiär: Julia Viktoria – Stranger

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Julia Viktoria släppte nyligen debut-EP:n Stranger där låtarna bygger på sångerskans breakup med sin pojkvän där tankarna och känslorna från att ha blivit dumpad blivit en knippe lysande poplåtar.

Just låten Stranger är efterdyningarna av förhållandet. Där Julia ber att de i alla fall kan vara vänner och inga främlingar för varandra.

“Jag började få en hel del flashbacks av mitt tidigare förhållande. Jag kunde inte sluta tänka och reflektera över den tid vi haft tillsammans och det vi delat. När jag funderade på allt det som varit, reflekterade jag även över tanken på att en person som man delat en del av sitt liv med helt plötsligt blivit en främling. Jag ville inte vara en främling, jag ville kunna lära känna den människan igen, i ett annat perspektiv.”

Nu har Julia släppt en video till Stranger. Likt låtens upplyftande och pulserande känsla, trots den lite vemodiga texten, så blir detta en glad video fylld med positivt vibe, där vi får följa sångerskans dagar sedan uppbrottet.

Julia berättar:

“Med min officiella musikvideo för Stranger – A Glimpse Into Life vill jag dela med mig av tiden efter mitt break up. Jag vill dela alla lyckliga stunder jag tagit del av och hur jag utvecklats som människa och artist. En hemmagjord, enkel och mysig video att ta del av.”

Du hittar även min poddintervju med Julia här nedan om du inte redan lyssnat på den.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.