Julia Viktoria släppte nyligen debut-EP:n Stranger där låtarna bygger på sångerskans breakup med sin pojkvän där tankarna och känslorna från att ha blivit dumpad blivit en knippe lysande poplåtar.

Popmuzik Lover Patreon

Just låten Stranger är efterdyningarna av förhållandet. Där Julia ber att de i alla fall kan vara vänner och inga främlingar för varandra.

”Jag började få en hel del flashbacks av mitt tidigare förhållande. Jag kunde inte sluta tänka och reflektera över den tid vi haft tillsammans och det vi delat. När jag funderade på allt det som varit, reflekterade jag även över tanken på att en person som man delat en del av sitt liv med helt plötsligt blivit en främling. Jag ville inte vara en främling, jag ville kunna lära känna den människan igen, i ett annat perspektiv.”

Nu har Julia släppt en video till Stranger. Likt låtens upplyftande och pulserande känsla, trots den lite vemodiga texten, så blir detta en glad video fylld med positivt vibe, där vi får följa sångerskans dagar sedan uppbrottet.

Julia berättar:

”Med min officiella musikvideo för Stranger – A Glimpse Into Life vill jag dela med mig av tiden efter mitt break up. Jag vill dela alla lyckliga stunder jag tagit del av och hur jag utvecklats som människa och artist. En hemmagjord, enkel och mysig video att ta del av.”

Du hittar även min poddintervju med Julia här nedan om du inte redan lyssnat på den.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011