Den amerikanska musikern LVRBOY samarbetar här med Leah Sykes för att ge oss den emotionella singeln All my friends are sad. En låt om depression, som skrevs efter att en vän till LVRBOYs syster tagit sitt liv. Den person som sångaren dejtade vid den tiden sa i ett telefonsamtal att just ”all my friends are sad” vilket fick bli grunden till låten.

Popmuzik Lover Patreon

LVRBOY berättar:

”Hela låten är baserad på tanken att vi som barn inte behövde bry oss i och med att våra föräldrar alltid berättade för oss att allt var bra, när många faktiskt inte är mår bra just nu. Jag har kämpat med depression större delen av mitt vuxna liv, så den här låten betyder mycket för mig.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011